“Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat 75% van alle (spier)klachten (burn-out) wordt veroorzaakt door myofasciale triggerpoints.”

Pijn Poli Nederland vermindert allerlei klachten die afkomstig zijn van myofasciale triggerpoints en somatoforme stoornis. Van plaatselijke klachten aan een arm, je nek en/of schouders, bij langdurige opbouw maar niet herkend als belangrijk, de voorbode tot een (algehele spier) burn-out en klachten die chronisch van aard kunnen zijn. Naast het actief aanpakken van een spier burn-out kunnen behandelingen en/of coaching ook preventief worden ingezet. Wij zien veilig en gezond werken als een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Spier burn-out behandelen

Een spier burn-out ontstaat door zogenoemde myofasciale triggerpoints. Deze kunnen zich over het hele lichaam bevinden. Triggerpoints zijn kleine contracties van spieren en worden ook wel ‘knopen’ genoemd. Door triggerpoints kunnen spieren en spieraanhechtingen niet ontspannen. Ze blijven voortdurend onder spanning staan waardoor diverse klachten kunnen ontstaan.

Bij Pijn Poli Nederland zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van myofaciale pijn door ‘knopen’ te deactiveren. We bieden vasculaire therapie, warmtepleister en coaching trajecten om het proces te ondersteunen en te versnellen. Met de behandelingen in onze praktijk pakken wij de pijn direct bij de bron aan, zonder dat wij gewrichten kraken, injecties geven, met naalden prikken of krachttrainingsoefeningen geven. Door ons te richten op zowel de fysieke als mentale gezondheid verbeteren we de effectiviteit van onze behandelingen. Onze specialisaties? Het voorkomen van een (spier) burn-out en het oplossen van lichamelijke beperkingen na een burn-out.

 

Kom GRATIS naar het strategiegesprek om:

  • Stress te tackelen
  • Je niet meer te laten beperken door belemmeringen of klachten
  • Je beter te kunnen focussen
  • Lekker in je vel te zitten
  • Een betere relatie met jezelf te krijgen

Wij geven tevens behandelingen in het weekend en in de avonduren. Behandelingen in de weekenden gebeuren in overleg met de therapeut. Onze behandelingen zijn uitgebreid en duren minimaal  één uur.

Heb je vragen of wil je gratis bij ons op intake komen en ervaren hoe een behandeling bij onze particuliere praktijk in zijn werk gaat? Wacht niet langer met je spier burn-out of andere beperkingen, maar neem direct contact op en verlicht je klachten!

Plan eenvoudig zelf je gratis strategie gesprek met behandeling in.

Meer weten over triggerpoints en klachten hiervan? Vraag gratis het E-book ‘6 Eenvoudige Stappen om Pijnklachten Direct Te Verminderen’ aan.