Triggerpointtherapie

Met triggerpointtherapie behandelen wij rugklachten en klachten vanuit de arm, nek en schouders. Deze vorm van therapie is een zeer effectieve en tegelijkertijd vrij eenvoudige manier om klachten te verminderen. Veelvoorkomende klachten die met triggerpointtherapie verholpen kunnen worden, zijn het carpaal tunnel syndroom, gewrichtspijn, hoofd- en nekpijn, en rug- en schouderklachten. Triggerpointtherapie bestaat uit triggerpointbehandeling, zelfbehandeling en adviezen voor sneller en effectiever herstel. 

Triggerpoints deactiveren

Bij triggerpointtherapie werken we direct op de triggerpoints in. Dit is dus anders dan bij triggerpointmassage, waarbij de triggerpoints los gemasseerd worden. Hierdoor kunnen de spieren en spieraanhechtingen ontspannen. Je voelt je daardoor na één of enkele behandelingen al veel beter.  

Kom GRATIS naar het strategiegesprek om:

  • Stress te tackelen
  • Je niet meer te laten beperken door belemmeringen of klachten
  • Je beter te kunnen focussen
  • Lekker in je vel te zitten
  • Een betere relatie met jezelf te krijgen

Wij geven tevens behandelingen in het weekend en in de avonduren. Behandelingen in de weekenden gebeuren in overleg met de therapeut. Onze behandelingen zijn uitgebreid en duren minimaal  één uur.

Heb je vragen of wil je gratis bij ons op intake komen en ervaren hoe een behandeling bij onze particuliere praktijk in zijn werk gaat? Wacht niet langer met je spier burn-out of andere beperkingen, maar neem direct contact op en verlicht je klachten!

Plan eenvoudig zelf je gratis strategie gesprek met behandeling in.

Meer weten over triggerpoints en klachten hiervan? Vraag gratis het E-book ‘6 Eenvoudige Stappen om Pijnklachten Direct Te Verminderen’ aan.