Dit is een kleine greep uit de testemonials die klanten hebben achtergelaten...

Mijn ervaringen bij de PijnPoli, Mijn klachten zijn drie jaar terug begonnen, ik kreeg een verstoord gevoel in mijn been. Na veel fysio zonder resultaat, bij de neuroloog terecht gekomen. Heel veel vervelende onderzoeken gehad. Ik heb weken op de uitslag moeten wachten, als je veel pijn hebt wordt je daar niet vrolijk van. Het resultaat was dat men niks kon vinden. Toen begon mijn leven met pijnstillers. Een jaar later begonnen mijn handen en armen te slapen en te branden. Ook hier kon ik niet mee leven dus weer naar de neuroloog. Ook weer niks kunnen vinden, en nog meer pijnstillers erbij. Daarnaast kreeg ik ook rustgevende medicatie, want er was met mij lichaam niks aan de hand. Ik had het gevoel niet serieus genomen te worden en dat men dacht dat het maar tussen mijn oren zat. Ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik zat vol medicatie, die ervoor zorgden dat ik niet meer kon werken, slapen en eten. In de zon liggen en lekker genieten was er voor mij niet meer bij.. Dit was voor mij geen leven en dit wilde ik ook niet meer, ik wist dat ik zo niet door wilde gaan. Dat wist ik gelukkig nog wel. Ondanks al die medicijnen. Van de een op de ander dag ben ik gestopt met de medicatie, want helpen deed het me toch niet. Ik zal niet verder in details treden hoe ik dat heb ervaren, maar het was in een woord verschrikkelijk (maar ik ben er wel vanaf) Beter is dit gewoon samen met je huisarts te doen. Dus na drie jaar was ik nog niet verder gekomen. Na veel zoeken op het internet kwam ik de site van Nathalie Koster tegen. Nu de PijnPoli. Ik heb het gratis rapport aangevraagd. Tegenwoordig heet dat een gratis E-Book. Hier heb ik ontzettend veel aan gehad. De PijnPoliNederland heeft contact met mij gezocht. Zij zijn de eerste die mijn klachten echt serieus hebben genomen, en mij echt zijn gaan behandelen. Ik voel me hier op mijn plaats. De pijn in mijn armen en mijn armen zijn nu al voor 80% pijnvrij. Ik kan ze weer normaal gebruiken en ben ook weer aan het werk gegaan. Dat gaat ook prima. Ik kan het nu zelf ook heel goed bijhouden. Zodra ik last krijg weet ik hoe ik mezelf kan behandelen. We zijn nu met mijn been bezig. Ik ben er nog niet, want iets wat al een aantal jaren aan de gang is, is niet na een paar behandelingen weg. Maar ik voel me stukken beter, en dat zonder medicatie. Ik voel dat ik op de goede weg ben, en ik heb heel veel vertrouwen in de behandeling. De behandeling is pittig en gaat niet zonder pijn, maar de vooruitgang die ik ermee boek ik het waard. Ik kan het iedereen aanraden. Dus ga naar de PijnPoli als je klachten hebt, je mag ook mij om info vragen via mijn facebookpagina https://www.facebook.com/lies.akershoek

Lies Akershoek
Sos Ouddorp

Beste Nathalie, Heel erg bedankt voor de goede hulp. Ik had al jaren last van mij arm. Een zogenaamde tennisarm. Er was niks aan te doen. Ik moest rust houden. En heel veel pijn lijden. Naar aanleiding van je artikel heb ik een afspraak gemaakt. Wonder boven wonder had ik na drie behandelingen al resultaat. Ik moet toegeven dat ik heel erg sceptisch was. Maar na een paar behandelingen was de pijn stukken minder. En ik ben nu ook in staat om zelf mijn pijn aan te pakken. Nathalie, ik kan je niet genoeg bedanken.

Samira

Tijdens de behandelingen menige keren behoorlijke pijnlijke momenten gehad, maar door ontspanning was het goed vol te houden.
Ontspanning, dat heb ik hier wel geleerd en wellicht is dit ook zeer belangrijk om met de pijn om te gaan en te kunnen verminderen.
Ontspannen dus, geest en lichaam!

Hans van der Berg
Verpleegkundige en leraar

Wat een geluk dat ik van een collega heb gehoord van triggerpointtherapie bij de PijnPoli Nederland.
Het heeft mij echt heel erg goed geholpen.
Al maanden (zo niet jaren) heb ik last van mij schouder en na al twee behandelingen is het alsof er een last van mijn schouders is afgevallen!
De behandeling is niet pijnloos maar helpt echt!

Bea van Dijk
Verpleegkundige Ijssellandziekenhuis Rotterdam

Hoi Nathalie, ik ben gisteravond begonnen met de bal. Wat een uitvinding! Heerlijk gewoon!!! Ik ben echt nog nooit zo enthousiast geweest over therapie voor rugklachten maar dit werkt echt top!

Monique Ramrattan uit Voorburg
CBR Rijswijk

Ik wist niet wat ik moest verwachten van triggerpoint therapie, maar hetgeen wat ik las op 't internet, sprak me wel aan. De behandeling zelf, vind ik toch wel behoorlijk pittig en op sommige momenten vrij pijnlijk. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel spieren had met een "knoop" erin en ik schrok er toch wel van dat zo'n beetje mijn hele rug, schouders en nek pijn deed tijdens een behandeling. Toch constateer ik dat de behandelingen na een aantal sessies gemakkelijker worden om te ondergaan en dat er een hoop "pijn" weg is uit mijn lichaam. Wel heb ik na een behandeling altijd twee á drie dagen napijn ('t gevoel dat ik flink gesport heb, een soort van spierpijn ervan heb overgehouden). Deze therapie pakt mijn inziens de kern /oorzaak van m'n jarenlange hoofdpijn, namelijk de knelpunten in mijn spieren die zijn ontstaan door jaren van spanning en ellende, aan. Ik heb de afgelopen tien jaar nooit langer dan één dag zonder pijn geleefd, en nu ben ik een langere periode pijnvrij. En als ik pijn heb, is deze redelijk aanvaardbaar. De pijn is niet meer zo heftig als een aantal jaar geleden. Ik ben dus erg blij dat ik met jou in aanraking ben gekomen, want ik had de hoop op een hoofdpijn vrij leven al lang opgegeven. Toch zal ik zelf ook mijn steentje moeten bijdragen. Ik maak me namelijk veel te snel boos. Ik erger me te snel aan alles en iedereen. Ik weet dat ik wat rustiger moet worden en me niet zo snel druk maken om allerlei dingen. Bedankt voor alles wat je tot nu toe hebt bereikt!

Barry van Dijk
Verpleegkundige bij de Thuiszorg

Nathalie is zeer deskundig en professioneel in haar vak. Nathalie heeft een persoonlijke aanpak en het vermogen zich in de persoon te verplaatsen. Daardoor voelt zij de knelpunten en wat daar de oorzaken van zijn. Nathalie is zeer gedreven in haar vakgebied en zorgt voor een ontspannende sfeer. De adviezen die zij mij daarbij heeft gegeven hebben mij enorm geholpen.

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, deskundig, waar voor uw geld.

Frans Nab
Ondernemer

Ik had al jaren pijn! Waren het niet mijn benen dan wel mijn armen, nek en of hoofd! Elk jaar liep ik wel bij de Fysio. Ik kwam via haar partner bij Nathalie terecht. Wat een positieve ervaring was dat! Ondanks het zeker geen fijne massage is, is het toch fijn! Ze is heel profecioneel en weet wat ze doet! Hoe ze mij heeft uitgelegd hoe het werkt en waar het vandaan komt en wat ik ermee kan doen was geweldig! Door haar ben ik de cursus gaan doen. Daar heb ik al eerder een reactie voor geplaatst. Ik zal zeker iedereen aanraden om haar te bezoeken. Je voelt je na een aantal behandelingen al een heel stuk beter! Ik zal in de toekomst zeker haar nog bezoeken ook al kan ik zelf al veel triggerpoints zelf wegnemen.

Judith Peperkamp
Bloemenhuis Jacob van Campen

De informatie over de triggerpoints vind ik persoonlijk het belangrijkst. Daar ben ik nu dagelijks mee aan de slag en ik merk al wat positieve effecten hiervan.
De plaatjes met de spieren zijn heel behulpzaam
De informatie over de mindset is ook essentieel alleen wist ik hier al vanaf.

De combinatie van het lichamelijke en geestelijke is heel belangrijk om niet alleen triggerpoints te deactiveren maar er ook voor te zorgen dat ze niet meer terug komen. Dit wordt in tijdens de coaching ook benadrukt

Rachid

Na een jaar met hoofdpijn hebben rondgelopen was ik het zat. Fysiotherapie verergerde m,n hoofdpijn klachten. Ik ben bij een neuroloog geweest en uit dit onderzoek bleken geen aanwijsbare oorzaken voor de hoofdpijnklachten. Hij kon een antidepressiva voorschrijven waarvan de bijwerkingen waarschijnlijk een goede invloed hadden op de hoofdpijn. Het was een beetje verslavend en je kom er een beetje raar van gaan doen van gaan doen maar verder een heel goed “geneesmiddel”. Ik ben er niet aan begonnen.

Via een collega hoorde ik van triggerpoint therapie en van Pijnpoli Nederland. Nathalie heeft me goed geholpen. Na 6 behandelingen was de hoofdpijn grotendeels verdwenen.

Nathalie motiveert je om het heft in eigen hand te nemen en met triggerpoints aan de slag te gaan. Door de goede adviezen ben ik zelf in staat te zijn triggerpoints weg te nemen en dat voelt goed.

Andre Kleijn
Bouwkundig Bureau Andre Kleijn
Maurits Kramer Maurits Kramer, Engeneerings bedrijf

Mijn naam is Maurits
Ik woon in Barendrecht en werk bij een engineering bedrijf

Voordat ik bij Pijn Poli Nederland terecht kwam had ik last van verkrampte rugspieren, schouders en nek.

Of mijn gezondheid blijvend positief is veranderd kan ik op dit moment nog niet zeggen.
Wel voel ik ten opzichte van een maand eerder dat ik me vrijer voel in mijn bewegingen
Ik ben met de Pijn Poli op het juiste spoor en wil toe naar een situatiewaar ik me volledig vrij voel in het bewegen.
De therapie is pittig maar geeft veel verlichting.
Verder is de therapeute erg prettig in de omgang. Tijdens de behandeling wordt vaker gevraagd naar je pijngrens wat ervoor zorgt dat je ervaart de behandeling 'samen'te doen.
Verder worden er goede adviezen gegeven over het zelf behandelen van de klachten.
Voedingsadviezen heb ik nog niet gehad maar behoort wel tot de mogelijkheden van de therapie.
Al met al een erg prettige beleving bij de behandeling.

Jeroen van Santen Jeroen van Santen, Drummer bij The Brat Pack, Soul Survivor en The Rich and Famous

Mijn naam is Jeroen van Santen,
Ik ben zzp'er en drummer van beroep.
Na 4 weken is mijn gezondheid blijvend en positief veranderd.
Na de eerste behandeling liep ik al de deur uit zonder pijn.

Super! Nooit gedacht dat dat kon.

Nanette Verburg Nanette Verburg, Bagels en Beans

Hoi, mijn naam is Nanette Verburg.
Ik woon in Rotterdam en werk bij Bagels & Beans

Na 5 weken is mij gezondheid blijvend positief veranderd.
Mijn spieren voelen losser aan en ik heb geen steken meer bij mijn schouders.

Dankjewel.

Alexandra Bakker-Nederpelt Alexandra Bakker-Nederpelt, Huisvrouw

Hoi,

Mijn naam is Alexandra Bekker-Nederpelt. Ik woon in Rotterdam.
Ik ben 53 jaar.
Ik had last van nek, gewrichten, onderrug, energie tekort. Kortom een algehele malaise.

Toen ik voor de eerste keer bij Nathalie een afspraak had  verwachte ik een massage. Na een gesprek met Nathalie bleek triggerpoint therapie een veel beter behandeling voor mij te zijn.
Ik voel me verrassend opgelucht dat er eindelijk echt goede aandacht is voor mij (pijnlijke) lichaam en hoopvol dat ik mij na een aantal keer een stuk beter ga voelen.

Ben de Vos Ben de Vos, J. de Jonge Flowsystemen

Mijn naam is Ben de Vos, ik woon in Strijen en ik werk bij J. de Jonge Flowsystemen.
Ik ben 47 jaar oud.
Voordat ik bij Nathalie Koster terecht kwam had ik al heel lang last van nek, schouders en linker been.
Bijna alles beweegt weer. Heerlijk gewoon. Naar deze aanpak was ik opzoek.

Werkgevers met personeel die onduidelijke rug en nekklachten hebben adviseer ik om hier een afspraak te maken. Wedden dat het ziekteverzuim binnen no-time naar beneden gaat!

Johan Haverkamp Johan Haverkamp


Mijn naam is Johan Haverkamp, ik woon ik Gouda en ik ben 51 jaar oud.
Voordat ik bij Nathalie Koster terecht kwam had ik last van enorme pijnen in de rug, armen en nekspieren. Ik ben in mijn leven al acht keer geopereerd aan mijn rug.
Na ongeveer vijf weken is mijn gezondheid blijvend positief veranderd.
Dankzij de goede doch harde behandelingen en het richten op de juiste plekken, minder pijn dan eerst. De pijn is veel beter houdbaar en te controleren.
Het leven is een stuk prettiger en aangenamer geworden. Na de behandeling zie ik alweer uit naar de volgende!

Margreet van der Meer Margreet van der Meer

Wilde even melden dat mijn intake plus behandeling echt al een verbetering geven Dus heb weer hoop op een minder pijnlijk leven Geeft Me weer moed Mvg margreet

Caroline Bosland Caroline Bosland, van Leeuwen & de Waard Adcocaten


Ik heb al 1 behandeling gehad en ben super enthousiast! Helaas kon de tweede behandeling niet doorgaan, maar gelukkig staat die alweer gepland voor volgende week zaterdag! Stress veroorzaakt bij mij ademhalingsproblemen en vaste spieren in nek, schouders en onderrug.

Samira Gardize Samira Gardize, Deed mee aan een coachingstraject

De inzichten die ik vandaag heb gekregen zijn:

1) Hoe ik bewust moet lopen

2) Ik heb geleerd met de pijn om te gaan

3) Bewust worden van je eigen lichaam

Loutje Bosch Loutje Bosch, Kindercoach

Training "Het Geheim Achter Pijn"

Mijn inzichten van vandaag zijn:

1) Wees lief & zorgzaam voor jezelf zonder oordeel, jezelf het waard te vinden om voor te zorgen

2) De bewegingen hoef je maar 1 x per dag te doen, maar doe die ene keer wel.

3) Hou vol. Jij kunt het ook!

Alexadra van der Meijde Alexadra van der Meijde

Training het "Geheim Achter Pijn"

Mijn inzicht van deze dag is:
Ik vind het heel erg interessant maar voor mij als fibromyalgie patiënt wel erg vermoeiend.

De Beastie en de Rumble Roller zijn erg fijn in gebruik.

Marijke Buijteweg, Gepensioneerd Verpleegkundige

Beste Nathalie en Josta,

Ik heb weer veel geleerd vandaag.
Dus ik heb er zeker geen spijt van dat ik er bij was.

Bedankt voor deze dag!

Loutje Bosch Loutje Bosch, Kindercoach

Lieve Nathalie,

Zoveel dank voor je luisterend oor & voor je doortastende handen.
Die mij confronteerden met mijn eigen weerstand mijzelf te helen!

Karin Wolters Karin Wolters, Jurgos American Cars


Heb vandaag de rumble roller ontvangen kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan wat een fijn idee dat ik zelf nu kan werken aan een leven met minder pijn en hoofdpijn . Ik ben zo blij met Nathalie Koster heb vandaag met de bal zelf mijn hoofdpijn kunnen weg krijgen. En bij zelfmassage ben ik nu ook niet bang meer om de spieren te masseren en door de pijn heen te gaan, ik heb nu al 5 weken geen hele erge hoofdpijn meer na 15 jaar na 3 keer wiplash gehad te hebben door auto ongelukken ik kan niets anders dan lof over de pijnpolinederland en Natalie schrijven Natalie bedankt en tot volgende week Karin Wolters

Karin Wolters Karin Wolters, Jurgos American Cars

Karin Wolters Ben blij dat ik donderdag weer kan komen zo blij met de triggerpoint therapie thanks