De Hongerige Wolf

We hebben er hard aan gewerkt en lang moeten wachten en toch is het nog niet helemaal af. Dan heb ik het over BeterEten bij A-Jay’s Place. Onderdeel van Groepspraktijk BeterLeven. Die ik vorig jaar november heb opgericht. 

Het idee is ontstaan toen geconstateerd werd dat onze zoon ADHD zou hebben, wat achteraf MCCD bleek te zijn. Artsen staan dan gelijk klaar met medicijnen maar daar geloof ik niet in. Als het echt niet anders kan en een kind loopt er helemaal op vast dan is het een ander verhaal, maar dat is niet het geval bij A-Jay.

Het eerste wat we hebben gedaan is onze voeding gaan aanpakken. Hippocrates die in het jaar 460 voor Christus werd geboren op het Griekse eiland Kos, die de “vader” van de Westerse geneeskunde wordt genoemd en aankomend artsen leggen aan het einde van hun studie geneeskunde ‘de Eed van Hippocrates’af. Hij zei “Laat je voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding zijn”

We zijn zo ‘schoon’ mogelijk gaan eten zonder kunstmatige E-stoffen en zeker geen smaakversterkers, geen pakjes en zakjes en veel minder suiker. Ik weet het, het is en blijft een kind dus die vlieger gaat niet altijd op. Maar dit had al een heel groot effect op hem. Hij werd er veel minder prikkelbaar door. En liep niet meer te stuiteren door het huis. Een heel groot instandhoudend factoor bij stijve en pijnlijke spieren en gewrichten is voeding. Verkeerde voeding geeft je lichaam zoveel stress dat je er triggerpoints van krijgt.

Later heeft hij ook behandelingen gehad van Henk Sap die als kinesioloog bij onze groepspraktijk is aangesloten. Dit had zo’n groot effect dat zijn gedrag totaal is veranderd. De combinatie van gezonde voeding met aansluitend de kinsiologie behandelingen was voor A-Jay perfecte match.

BeterEten is dus een cleanlabel lunchroom dat houdt in dat we voornamelijk gerechten serveren waar geen additieven aan zijn toegevoegd en dierenwelzijn bij ons hoog in het vaandel staat. We serveren verse smoothies, sappen uit de slow juicer, salades en binnenkort ook luxe tosti’s.  Ook hebben diverse broodjes om mee te nemen. En alles wordt dagvers bereidt. Het excuus dat je geen tijd hebt voor een gezonde verantwoorde lunch is er nu niet meer.

Als je koffie ons komt drinken dan kun je kiezen tussen een lekkere vers gezette bak koffie van Pelican Rouge of je kunt kiezen om er eens lekker voor te gaan zitten met een Slow Coffee. Slow Coffee is wat mij betreft vooral rustig en relaxed de tijd nemen voor een lekker kop bijzonder koffie. Je kunt er wat lekkers bij nemen bijvoorbeeld een appelflap of een gevulde koek. Tja.. ik weet het, maar ik blijf nu eenmaal een bakkersdochter 😉

Ook voor de theeliefhebbers hebben we speciale biologische Slow-Thea speciaal samengesteld door onze thee sommelier. Wel of niet met wat lekkers.

Omdat ik het tof vind je jij een speciaal lid bent van de BeterLeven community heb ik iets speciaals voor je bedacht. 

Iets wat wij nog nooit hebben gedaan en ik weet ook niet of we het nog een keer willen doen…

André en ik willen je als eerste uitnodigen voor een heuse PROEVERIJ

 

Wat krijg je daarvoor:

 

Voorgerecht:  Verse smoothie naar keuze of een groente/fruitsap uit de slowjuicer.

Hoofdgerecht: Diversiteit aan hapjes uit eigen keuken

Nagerecht: Koffie of (verse) thee met een verse appelflap of gevulde koek.

 

 

Datum                 : Zaterdag 23 of 30 september

Aanvang              : 11:00 uur koffie, thee en iets lekkers staan dan voor je klaar.

Kosten                 : 7.50 euro.

Bonus                  : Ik probeer therapeuten te charteren om demo’s te geven. En verloten wij ook een grandioos koffie pakket van Pelikan Rouge tussen alle speciale leden van de BeterLeven Community

 

 

We zullen deze aanbieding een aantal dagen nadat jij deze mail hebt gehad ook op Facebook zetten voor het bedrag van 9.95 euro.  Als vast klant heb je gelijk al een korting te pakken van 2.45 euro.

 

Natuurlijk kun je je partner of vrienden ook meenemen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We laten de proeverij doorgaan bij 10 aanmeldingen. Wel even aanmelden inverband met de inkoop. Weggooien is zonde.

 

Heb je een voorkeur voor vis of vlees, ben je vegetarisch of heb je een allergie tegen bepaalde producten laat het ons dan even weten dit kan via de aanmelding.

Aanmelden kan hier

 

Wees er snel bij want vol is vol er zijn maar 20 plekken vrij.

https://www.facebook.com/PijnPoliNederland

2 Comments

 • Ilham Benaamari

  Reply Reply oktober 10, 2017

  Ik heb een actie gezien bij groupon ik heb echt een message nodig alles zit vast.
  Mijn vraag is word dat gedaan door een man of vrouw omdat ik zelf eem vrouw ben en wil wel dat eem vrouw mij behandeld

  • admin

   Reply Reply juni 12, 2018

   Beste Ilham,

   Bedankt voor je bericht.
   Als je door een vrouw behandeld wil worden geeft dit dan aan bij het maken van de afspraak.

Leave A Response

* Denotes Required Field